Česká delegace na královské svatbě! Které ze dvou Češek to víc slušelo?

Maxová, Tereza 9

Autor: Lelková, stars24.cz

22. května 2018 9:43

Málokdo věděl, že na svatbu roku prince Harryho (33) a Meghan Markle (36) byla pozvána česká modelka Tereza Maxová (46) se svým mužem, ale i výživová poradkyně Gabriela Peacock (38), která se stará o stravu členů královské rodiny.

Dlouhou dobu se hovořilo o tom, že na královskou svatbu nebyli pozváni žádní Češi. Avšak to ještě nikdo nevěděl, že byly pozvané rovnou dvě Češky. Svatby se zúčastnila topmodelka Tereza Maxová a Gabriela Peacock, která se údajně starala o formu prince před veselkou.

Obě české zástupkyně dodrželi dress code. Modelka Tereza Maxová zvolila na obřad šaty pudrové barvy a velmi originální klobouček, zatímco výživová poradkyně Gabriela Peacock si vzala o něco ostřejší barvu a stejně sladěný klobouk. Obě vypadaly elegantně a mohly by hned zasednout vedle aristokratů. „Paní Tereza Maxová byla na svatbu pozvána jako zástupkyně charitativní organizace. Více informací sdělovat nebudu,“ řekla v sobotu odpoledne Blesku manažerka Terezy Maxové Terezie Sverdlinová.

Maxová, avšak nebyla přímo v kapli sv. Jiří, kde se konal obřad, ale ve speciální sekci, kam princ Harry pozval 200 charitativních organizací. Mezi kterými byla právě i nadace Terezy Maxové. „S Harrym ji před časem seznámil monacký kníže Albert, proto tam jela,“ sdělila Sverdlinová.

Témata: Tereza Maxová Gabriela Peacock Královská svatba Česká republika The Royal Family