Jaromír Jágr: Další z jeho expartnerek míří do chomoutu! Co tomu asi říká?

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. února 2022 9:29

Minulý týden se v souvislosti s oslavou jeho kulatých 50. narozenin opět řešilo, které slavné ženy se objevily po boku Jaromíra Jágra. Jen pár dní poté jedna z expartnerek oznámila, že brzy stane před oltářem.

Ano, hádáte správně, jde o Veroniku Kopřivovou, poslední hokejistovu partnerku před tou současnou, kterou je Dominika Branišová. Shodou okolností se obě věnovaly modelingu.

Stejné profesi se věnovala i jedna z jeho prvních přítelkyň Iva Kubelková. První vicemiss pro rok 1996 sice vdaná není, má ale dlouholetého partnera a s ním dvě krásné dcery. 

Modelingem se živila také Andrea Verešová, která již sňatek uzavřela. S manželem Danielem Volopichem má děti Vanessu a Daniela Tobiase. Také ona v minulosti randila s olympijským vítězem z Nagana.

Svatba naopak nebyla přána Lucii Borhyové, o jejíž aférce s Jágrem se svého času také hodně psalo. Moderátorka zpravodajství na Nově sice byla zasnoubená, ale kolega Michal Hrdlička se oženil až o několik let později s tenistkou Karolínou Plíškovou.

Témata: Jaromír Jágr