Jana Bernášková: Odvážná fotka! Pondělní oslavenkyně vše vysvětlila!

Jana Bernášková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2022 10:40

Mezi slavné oslavence tohoto týdne patří Jana Bernášková, která to odstartovala hned v pondělí. Fanoušky přitom překvapila odvážnou fotkou na sociální síti. Proč ji zveřejnila?

Jana Bernášková v pondělí oslavila 41. narozeniny, fanouškům tedy nezapomněla poděkovat za přání. Mnohé z nich jistě potěšila i odvážnou fotografií, kterou instagramový příspěvek doprovodila.

"A víte, že rok se neláme na Silvestra, ale v den našich narozenin?Proto to někdy před narozeninami tak eskaluje a máte pocit, že vám je*ne. Uzavírají se různé věci a dokončují vztahy, projekty nebo naopak vše začíná a bere nový směr," konstatovala. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jana Bernášková (@jana_bernaskova)

Čtyřicítka byla pro herečku jedním z nejtěžších roků v životě. "Tolik zvratů a extrémních situací, úspěchů i pádů, to jsem opravdu nečekala. Většinu věcí jsem stihla vyřešit do narozenin, až na dvě věci. Jedna zdravotní krize a jedna láska. Takže vítej 'nový roku' a buď na mě něžnější," napsala.

Na závěr vysvětlila, proč zvolila právě tuto fotku. "Do čtyřiceti mě ve filmu nikdo nechtěl svlékat. A teď na starý kolena se s tím roztrhl pytel. V každém připravovaném a roztočeném projektu jsem takhle polonahá. Takže trénuji," dodala Bernášková. 

Témata: Jana Bernášková