Barbora Poláková: Co se jí stalo? Promluvila její kamarádka!

Barbora Poláková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2022 20:12

V zimě dojde každý rok k řadě vážných úrazů, letos si zranění přivodila Barbora Poláková či Eva Samková. Snowboardistka promluvila o tom, co se stalo známé herečce a zpěvačce.

Barbora Poláková na začátku tohoto měsíce zaskočila fanoušky fotografií, ze které bylo patrné, že měla úraz. "To, co se mi stalo a jak a kde, není důležitý," konstatovala tehdy s tím, že šlo jen o "takové drcnutí". 

Co se talentované umělkyni přihodilo, neprozradila ani její kamarádka Eva Samková, která aktuálně rovněž rehabilituje. "S Bárou jsme v kontaktu, ale jednalo se o úplně jiný úraz, než jsem měla já," řekla pořadu ShowTime olympijská vítězka ze Soči. 

Snowboardcrossařka musela vynechat právě skončené olympijské hry v čínském Pekingu, ačkoliv by patřila k favoritkám na medaili. V prosinci si totiž na závodech polámala kosti v obou nohách. 

Samková alespoň prozradila, jak se herečce a zpěvačce aktuálně vede. "Je už v pořádku a zdravá. Člověk, který jen nesedí na gauči, se zraněním počítá. Bára to brala sportovně," dodala. 

Témata: Barbora Poláková Eva Adamczyková (dříve Samková)