Přemek Forejt z MasterChefa pořádně zaskočil fanoušky špičkové kuchyně!

Přemek Forejt v pořadu Souboj na talíři. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2022 10:41

Přemek Forejt byl dosud spojován především se špičkovou kuchyní, ostatně i televizní show MasterChef, kde posuzuje jídla soutěžících, míří tímto směrem. Proto nyní fanoušky zaskočilo, jakou spolupráci oznámil.

Co vyvolalo nepochopení a řadu kritických reakcí, které se během čtvrtka objevily na sociálních sítích? Stačil k tomu jediný příspěvek na instagramovém profilu.

Přemek Forejt v něm oznámil spolupráci s fastfoodovým řetězcem. "Nedávno jsem pro vás mapoval nejlepší snídaně v Olomouci. Udělal jsem si i zastávku McDonald's, protože jsem chtěl zjistit, proč jsou ty jejich hranolky tak dobrý," vysvětlil. 

"Tak jsme se chvilku vzájemně pošťuchovali, až přišla výzva, ať jdu omrknout nejen zákulisí přípravy hranolek, ale všechny jejich výrobní procesy. A tak jsem se z ničeho nic stal kontrolorem kvality pro Mekáč," oznámil kuchař a porotce MasterChef.

Forejt bude podle svých slov prověřovat suroviny, výrobní procesy a dodavatele. "Vezmu vás přímo ke zdroji a zodpovím poctivě vše, co bude třeba! Klidně kvůli vám půjdu i na pastvu a do pole a zmapuji celou cestu surovin odtud až k vám na tác. Těším se na to!" dodal. 

Témata: Přemek Forejt mcdonald's