Nathan se vrátí na ostrov! Co mu Adam provedl?

Nathan se vrací na ostrov. 3

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

17. února 2022 16:01

Souboj mezi Nathanem a Adamem vyhrál nakonec Nathan. Avšak mělo to své následky a po kolapsu musel Nathan ostrov opustit a dostal se do péče lékařů. Nathan měl vyčerpání organismu. Nyní se ale vrátí na ostrov a vše uvede na pravou míru! Co se mu stalo? A proč se vrátil zpět?

V dalším dílu reality show Survivor se Nathan vrátí na ostrov a kmen Mao ho přivítá s velkým nadšením: "Vamos, Mao, vamos," pokřikují všichni spoluhráči. "Přišel najezenej, šťastnej a v bílým tričku,“ komentuje příchod Nathana Chili. Nathan je šťastný, že vidí svůj kmen a objasňuje, co s ním bylo: ,,Byl jsem asi 3-4 dny v nemocnici a čekal jsem, co bude dále. A vyšly mi špatné výsledky. Nebylo by vůči vám fér, kdybych pokračoval." A dále vysvětluje: "Zjistili mi těžký otřes mozku. Při tom boji s Adamem mě asi nějak trefil."

K Nathanově návratu se vyjádří i Nikol: "Jsem ráda, že jsme se s ním mohli hezky rozloučit." A Nathan se loučí se slovy: "Budu vás podporovat a nechť vyhraje ten nejlepší! A určitě se ještě uvidíme." A kmen Mao opět burácí známým pokřikem. "Takže dneska jsme měli k snídani Nathana, žaludek nám to sice nezaplnilo, ale naplnilo to naše srdce pocitem štěstí," komentuje odchod Nathana Chili. Nathan tak definitivně odstupuje ze soutěže.

Témata: Survivor reality show celebrity