Karel Gott (†80): Konečně se o něm dozvíme celou pravdu?!

Karel Gott 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. února 2022 11:05 | Aktualizováno: 17. února 2022 22:05

Karel Gott už tu se svými fanoušky není téměř dva a půl roku, lidé se o něj ale stále zajímají. Svědčí o tom zájem o dokument či knihu. Brzy má vyjít další zajímavá publikace. Její autor slibuje odhalení celé pravdy o zpěvákovi.

Pravdu o Karlu Gottovi měly odhalit především jeho autobiografická kniha Má cesta za štěstím a dokumentární film Karel. Dokonce i slovenská média ale nyní informují o tom, co zaznělo v článku pro server expres.cz z úst Tima Tolkkiho. 

Manžel Dominiky Gottové údajně připravuje vlastní knihu o legendárním zpěvákovi s názvem Pravda o Karlu Gottovi. Na publikaci pracuje podle svých slov s právníkem a novinářem, pomáhá také trojice svědků.

Finský hudebník pohrozil i vdově Ivaně, chystá se prý prozradit, čím se živila před seznámením s popovou hvězdou. Všechna šokující tvrzení prý doloží důkazy a svědectvími. 

Nepochybně kontroverzní dílo má vyjít ještě letos a Tolkki je připraven ho bránit i před soudem. Tak uvidíme, jak to dopadne. Dobře totiž víme, že jeho projekty často končí krachem ještě před dokončením. 

Témata: Karel Gott Timo Tolkki