Dominika Gottová lže? Jde přitom o zdraví Gottova bubeníka! Přišla reakce!

Dominika Gottová ve videoklipu k písni. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. února 2022 11:22

Dominika Gottová je sice opět ve Finsku, přesto se zvládá vyjadřovat k věcem, které se dějí stovky kilometrů daleko v Česku. Konkrétně promluvila o zdravotních potížích hudebníka z otcovy doprovodné kapely. Na reakci se dlouho čekat nemuselo.

Jan Žižka byl dlouhá léta členem doprovodné kapely Karla Gotta (†80), aktuálně ale bojuje o život. Na sociálních sítích o tom informuje jeho žena. "Honzíkův stav je stále stejný - kritický, takže už opravdu čekáme na zlepšení," uvedla na facebooku. 

Tam se zároveň v nedělním příspěvku zmínila o Dominice Gottové, která se pro jeden server vyjadřovala ke zdravotnímu stavu hudebníka. Prý slyšela, že už je na tom lépe.

"Nevím sice, kde k této pozitivní informaci přišla, ale pokud bude mít pravdu, tak to s ní klidně mega oslavím," reagovala Olivie Žižková, která se prý před lety s nejstarší dcerou legendárního zpěváka a její maminkou potkala. "Honzík mě představil a obě byly moc milé," svěřila se.

Žižková se ještě zmínila o tom, že Gottová prý jejímu manželovi píše na facebooku. "Kdybych chtěla, tak se tam podívám, protože mám přístup... Jsem ale taktní a je to pod moji úroveň. Mám starosti jen o to, aby se můj miláček vrátil a byl v pořádku!" vzkázala. 

Témata: Dominika Gottová Olivie Žižková (zpěvačka)