Tomáš Drahoňovský se změnil k nepoznání: Přišel o vlasy, vousy i obočí!

Tomáš Drahoňovský 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2022 11:25

Někdejší televizní moderátor Tomáš Drahoňovský se změnil k nepoznání, nikoliv však vlastní vinou. Příčinou je autoimunitní choroba, o které se rozhodl otevřeně mluvit.

Tomáše Drahoňovského si můžete pamatovat z kontinuálního zpravodajství ČT 24, možná byste ale nyní měli problém ho poznat. Od chvíle, co relativně nedávno zmizel z obrazovky, totiž přišel o vlasy. Informoval o tom na sociálních sítích.

Nynější pracovník Plzeňského prazdroje uvedl, že ho trápí alopecie. Mluvit se o ní rozhodl ve chvíli, kdy přišel kromě vlasů a vousů i o obočí a řasy. 

"Pro zajímavost, před rokem jsem vypadal o dost jinak. Čas od času mi sice trocha vlasů vypadla, když jsem zažíval nějakou delší stresovou etapu, ale nepovažoval jsem to za nic zvláštního. To všechno se začalo měnit na začátku léta," napsal na twitteru.

Někdejší novinář zmínil, že to má i své výhody. "Nemusím se nikde holit. Ale i nevýhody. Třeba tu, že mi schází chlupy v nose," konstatoval s tím, že čeká na výsledky imunologického odběru. Existuje totiž podezření, že může jít o reakci na očkování proti covidu-19.

"A do té doby pracuju na tom, abych se přijal v nové podobě. Jen 10% lidí vlasy opět získá. Velká část z nich je navíc získá jen přechodně. Je to příležitost věnovat se spíš nitru než vnějšku," dodal Drahoňovský. 

Témata: Tomáš Drahoňovský