Nikol Štíbrová se svěřila, co s jejím životem udělalo mateřství! A je to třeskutě vtipné!

Nikol Štíbrová s rodinou 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. května 2018 18:45

Bývalá herečka Nikol Štíbrová (31) si úžívá mateřskou dovolenou. I když slovo dovolená, jak potvrdí řada žen, vlastně žádnou dovolenou není. Se svými postřehy o výchově caparta se Nikol svěřuje na sociálních sítích. A baví tak celou zemi!

Role matky je sice vyčerpávající, Nikol ale vše bere s nadhledem a především humorem. Na sociálních sítích zveřejňuje úryvky ze svého života. Teď například zveřejnila jedenáct bodů, jak jí mateřství změnilo život.

„Včera mi psalo pár holek a ptalo se, co je u nás novýho. Tak to shrnu tady. Takhle. Naučila sem se přijímat nějaký věci a to mi dost pomohlo,“ vysvětlovala na facebooku Nikol, která loni v červenci porodila syna Mathiase.

A jak zní její „jedenáctero“? Podívejte se sami:

1. Jo, je tu bordel 2. Jo, už vždycky tu bude bordel 3. Ne, není třeba pořád někomu cpát, že seš unavená, matky to tuší a ostatní to nezajímá 4. Jo, je špinavej 5. Jo, řve 6. Ne, pravděpodobně opravdu nejsi nejlepší matka na světě 7. Ne, takhle nemůže vypadat matka od dvou dětí, je to fotošop 8. Určitě je to fotošop. Musí to bejt fotošop. 9. Ne, asi se nebudeš vždycky cejtit stoprocentně naplněná, ne náhodou jsou k alkoholismu nejnáchylnější právě matky na mateřský 10. Jo, ten nárt budeš mít asi nakonec fakt zlomenej 11. Ne, nedokážeš si ten život už představit jinak a všecko je jak má bejt.

No, ale musíme uznat, že mateřství Nikol sluší. Což ostatně dokazuje i fotka, kterou ke svému vyjádření zveřejnila. 

Témata: Nikol Leitgeb (Štíbrová)