Druhý boj Anny K. s rakovinou? Zpěvačka prozradila, jak na tom je po roce léčení!

Anna K. 10

Autor: Lelková, stars24.cz

17. května 2018 16:01

Zpěvačku Annu K. (53) postihla již podruhé rakovina, na kterou zemřela i její maminka! Poprvé se s touto nemocí vypořádala úspěšně. Když už si myslela že má vyhráno, nádor se jí po osmi letech vrátil. Zpěvačka se ale nevzdává a chce zákeřnou nemoc porazit i podruhé.

„Dnes je to přesně rok, co mi podruhé v životě byla oznámena nemilá zprava o druhém ataku té blbé nemoci, se kterou se potýká tolik lidí kolem nás. Děkuju všem mým strážným andělům, mezi které patříte i vy, moji drazí! I díky vaší podpoře můžu dnes říct – dala jsem TO! Jsem tady a budu vám zpívat, co mi síly budou stačit. Miluju vás,“ oznámila svým fanouškům na sociální síti.

Poprvé jí lékaři našli nádor v prsu v září roku 2009, a poté musela podstoupit náročnou léčbu chemoterapií. Hned po tomto otřesném zjištění rozjela velkou kampaň, díky které povzbudila české ženy k preventivním vyšetřením.

Po osmi letech ale přišla smutná zpráva, že se nádor objevil znovu. Na jiném místě než předtím, ale nálezu bylo tentokrát víc. Anna K. okamžitě po oznámení podstoupila tuto náročnou léčbu i podruhé a pomocí chemoterapie tuto nemoc pomalu zdolává.

Témata: Anna K. rakovina sociální sítě