Barbora Poláková po úrazu: Důležité není, co se mi stalo, ale něco úplně jiného!

Barbora Poláková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2022 15:05

Barbora Poláková se na nějaký čas odmlčela na sociálních sítích a fanoušci už nyní vědí, c o za tím bylo. Herečka a zpěvačka je pořádně vyděsila, ujistila je však, že nejde o nic extra vážného.

Poláková včera zaskočila fanoušky fotografií, která značila, že měla úraz. "Jsem úplně v pořádku a tohle je skoro čtrnáct dní stará fotka. To, co se mi stalo a jak a kde, není důležitý... bylo to jen takový drcnutí," napsala na úvod.

Naopak měla nutnost podělit se o to, jaká doporučení dostala od doktora kvůli uzdravení. "Žádné monitory jakýchkoliv rozměrů, žádné telefonní hovory... prostě přítomnost," konstatovala. 

Herečka a zpěvačka se domnívala, že nepůjde o nic složitého. "Na sociálních sítích závislá nejsem. Jenže každým dnem mi docházelo, co dalšího do toho detoxu patří: od filmů, přes maily, platby, jaký bude zítra počasí, taky zprávy z domova a ze světa, až k tomu, kolika lidem jsem nemohla dát vědět a co jsem měla vyřídit," podotkla.

Podle svých slov tedy ležela, dívala se a poslouchala, co se šustne. Žila zkrátka přítomným okamžikem. Teď by byla ráda, kdyby tomu tak bylo i do budoucna. 

"Slíbila jsem si, že mi od teď digitálno vezme maximálně desetinu času ze dne a budu prostě někdy vypnutá. Protože nemusíme na všechno odpovídat okamžitě. To jsme si na sebe vymysleli jen my sami. A co když se podruhý nenarodíme, že jo?" dodala Poláková. 

Témata: Barbora Poláková