Souboj o trest v Survivoru: Beast a Nathan vykradou kmen Azua

Gabor a Nathan kmeni Azua pořádně zatopí 3

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

1. února 2022 8:41

Již dnes večer uvede TV Nova další díl reality show Survivor. A diváky čeká velmi zajímavá podívaná. Překvapivě v dnešním díle nepůjde o souboj o imunitu, ale hned o dva dramatické souboje. Jaké budou? A na co se můžete těšit? POZOR, spoiler!

Trest a jasný vzkaz kmeni Azua: Mao is back!

V dnešním díle nebude chybět velké drama, ale i řada emocí. V Dominikánské republice se kmeny Mao a Azua nejprve utkají v souboji o trest. A kmen Mao rozhodně trestat bude! Gábor (Beast) a Nathan se vyřádí, když po výhře a pověřením svého kapitána Tomáše, vykradou kmen Azua. Ten tak přijde o velmi zásadní věci pro další boj o přežití! Protihráčům zanechají jasný vzkaz: ,,Mao is back!“

Souboj o trest navíc budou provázet nečekané reakce. U soutežící Johy, kterou kmen Azua jako nejslabšího hráče poslal do kmene Mao, emoce vzplanou natolik, že na své exspoluhráče začne křičet: ,, Kdo je tady nejslabší?“ Otázku pak několikrát velmi emotivně zopakuje. I Ivu Pazderkovou čekají při souboji těžké chvíle. Nakonec se označí za šaška! Na otázku moderátora, zda řádění kmene Mao v kmeni Azua nebylo kruté se Gábor vyjádří jasně: ,,Kdyby to šlo podle mého plánu, ani ostrov nenajdete."

Spory, náprava škod a souboj o odměnu

Kmen Azua se nevzdá a začne jednat rychle. Nezbývá než napravit škody, které jim na ostrově zanechali ničitelé Gábor a Nathan, ale dojde i k několika střetům. Adam opět vystoupí před svým kmenem a chce za kapitána Tomáše: ,,To, co říkám, tak na tom sakra něco je!“ I Veve se na jeho adresu nezapomene vyjádřit: ,, Adam je mi teď chováním odpornej a nechci se s ním bavit ani o počasí.“

V druhém souboji, tentokrát o odměnu, se bude hrát o velmi oblíbený pokrm, kdy kapitán vítězného kmene rozhodne o rozdělení výhry. Oba kmeny budou mít o co bojovat. A kmen Mao bude kmen Azua doslova vláčet bahnem.

Témata: Survivor reality show celebrity