Teror? Michala Davida vytočila fanynka! Mohl bych jí zničit, vzkazuje!

Michal David 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. května 2018 14:52

Populární hitmaker Michal David se musel potýkat s nelehkou situací. Kvůli fanynce totiž přišel o své mobilní číslo a mohlo se stát, že přišel o řadu výhodných kšeftů. Tím to ale neskončilo!

Vše začalo, když jedna fanynka pověsila číslo na Michala Davida na své webové stránky. Připsala k němu, komu daný telefon patří, a lidé se ihned jali to vyzkoušet.

Podle deníku Aha nejprve neznámá čísla zvedal, jejich počet se ale zvyšoval a neustálé vyzvánění telefonu přerostlo v teror. A Michal David musel jednat. "Nemohl jsem jinak, musel jsem si číslo změnit,“ uvedl s tím, že ne všechny kontakty měl uloženy, takže mnoha důležitým lidem nemohl nové číslo předat.

Tím mohl přijít o spoustu kšeftů, sám ale tvrdí, že neměl na výběr. "Počet volajících neznámých čísel by se tedy stále zvyšoval, a to bych se zbláznil," dodal.

Michal David má 20. července vystoupit na Konopišti společně s Thomasem Andersem z Modern Talking. "A zrovna Thomasův management se mi teď nemůže dovolat, protože jsem si jeho číslo neuložil!“ popisuje nově nastalé komplikace.

Sám ale ví, která fanynka jeho číslo zveřejnila a mohl by ji žalovat za ušlý zisk. K tomu se ale nechystá. "Tohle já v žádném případě dělat nebudu, to bych také mohl tu nadšenou fanynku zničit," pohrozil.

Témata: Michal David