Laďce Něgrešové se lepí smůla na paty! Po zkrachovalém manželství přišla další rána!

Laďka Něrgešová 10

Autor: Lelková, stars24.cz

17. května 2018 12:21

Poslední dobou to moderátorka Laďka Něgrešová (42) nemá vůbec jednoduché! Po ošklivém rozvodu s novinářem Jaromírem Pleslem (45), to už vypadalo, že se blízká na lepší časy. Ale do toho Laďku zastihl nepříjemný zánět šlach ruky, a tak ji musí nosit v ortéze.

Jen po pár týdnech odreagovávání se v práci od rozvodu, přišla s rukou v ortéze. Vrátil se jí starý zánět šlach v pravé ruce, který je velmi bolestivý. Málem to už vypadalo, že bude muset být na neschopence.

„Tak jako takhle. Já si to na vysílání za chvíli sundám. Ale bolí to. O tom žádná. Nicméně historie se opakuje. Dvouleté dítě už něco váží a vaše pravá už toho má dost. Zánět šlach s dvouletým Adamem. A teď i s Medou. Injekce stejné, ale čerstvé. Ortéza je ještě po akci Adam. Což je vidět,“ svěřila se Laďka na svém instagramovém profilu. Prvně se její onemocnění projevilo po častém nošení syna Adama, a teď se jí zánět vrátil s dcerou. Po uvážení se nakonec rozhodla, že na neschopenku nepůjde a v primáckém Top Staru bude pokračovat i přes bolest.

„Mám jich víc, ale dolu s tím. Jdu na Top Star! Akorát si tu pravou musím nenápadně držet. Abych s ní nemáchla v živém vysílání. Páč to bych fakt asi zařvala.“ Vysvětlovala u své fotky. Přejeme, ať se z nepříjemného onemocnění co nejdříve dostane.

Témata: Laďka Něrgešová moderátoři TV Prima Top Star