Lucie Vondráčková se přiotrávila při natáčení videoklipu!

Nový videoklip Lucie Vondráčkové 11

Autor: Lelková, stars24.cz

16. května 2018 12:31

Jednou za čas přijede do Čech a hned ji potká neštěstí! Zpěvačka Lucie Vondráčková (38) na svou poslední návštěvu v Praze jen tak nezapomene. Při natáčení klipu se přiotrávila omamnou látkou div, že neomdlela.

„Během natáčení jsme se všichni docela hustě otrávili. V ulici kina Pilotů něco kopali a zamořili to tam nějakou šíleností,“ prozradila Lucie serveru Super.cz. Nepříjemná situace tak zaskočila všechny přítomné.

Lucie Vondráčková to vylíčila jasně, a dnes se tomu může už zasmát. „Představte si hodně silnou vůni kanagonu všude. V tom se pak tancuje a zpívá jedna báseň,” popsala svůj zážitek, který nebyl vůbec příjemný. Vše se stalo při natáčení klipu k písničce Perfect Kiss ke stejnojmenné kanadské komedii s Vondráčkovou v hlavní roli. Natáčení se již nedalo zrušit, a tak ona i taneční skupina Artefact Dance Group museli pokračovat dál v zamořeném prostředí.

„Všichni jsme byli stateční a neomdleli. Zfetovaní jsme ale byli dokonale,” dodala zpěvačka a herečka, která momentálně žije s manželem Tomášem Plekancem (35) a dvěma syny v Kanadě. Občas se jí ale zasteskne a přiletí na návštěvu do Prahy.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Kanada