Gábina Partyšová poslala koktu do p*dele! Doslova!

Josef Kokta a Ornella Štiková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. května 2018 9:15

Josef Kokta prožíval v životě jeden krach manželství za druhým. Rozpad manželství zažil celkem čtyřikrát, nyní ale prozradil, které ho mrzí nejvíc.

Nejvíce ho prý zasáhl konec třetího manželství s Gábinou Partyšovou. Spolu žili skoro deset let, z toho sedm let byli manželé. Teď se ale nevídají.

"S Gábinou už nejsem tři roky v kontaktu. Ani telefonicky, ani si nepíšeme. Nepřejeme si k narozeninám, prostě nic,“ přiznal pro extra.cz Kokta a dodal, že spory začaly kvůli penězům.

"To, že se nebudeme kontaktovat, vyplynulo ze situace. Když jsem na tom byl opravdu špatně, měl jsem dluhy, tak jsem ji požádal o menší výpomoc, ale poslala mě do p*dele,“ dodal.

Jedna z věcí, která ho mrzí, jsou finance, které do Partyšové investoval. "To je život. Kdybych teď měl desetinu toho, co se utratilo za deset let, kdy jsme byli spolu, tak si můžu vyskakovat,“ dodal dnes zadlužený Kokta.

Obratem ale uvedl, že ničeho nelituje. "Měl jsem ji rád, tak jsem jí pomáhal jako své ženě. Stejně jsem se choval ke všem svým ženám. Že mi nechce pomoci, s tím nic nenadělám, musím makat a vyřešit své problémy sám," uvedl.

Témata: Josef Kokta Gabriela Partyšová