Lucie Vondráčková pod drobnohledem: Jasná reakce na všetečné poznámky!

Lucie Vondráčková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2022 11:31

Lucie Vondráčková je pod drobnohledem neustále, ať už jde o její pracovní nebo soukromé aktivity. V těchto dnech se to sešlo tak, že se mohla poměrně rázně vyjádřit k obojímu najednou.

Vondráčkové nedávno vyšlo nové album, které se však nedočkalo moc dobrých recenzí. Rozhodla se na to proto zareagovat, podle svých slov přišla na velice zajímavá fakta. 

"Hudební kritika evidentně úplně zbožňuje naše Láskověty. Od názvu CD, přes Vzkaz v lahvi a Hvězdy až po texty Mariana Brezániho a Kamila Peteraje. Spolupráce s Raegem nebo Marianem Čekovským už je jen třešínka na dortu," uvedla.

Následně herečka a zpěvačka věnovala pár vět reakcím na vývoj jejího vztahu s Petrem Vojnarem. "Příště, až si dovolím se zamilovat, budu zřejmě muset požádat o svolení a průzkum bulvárního mínění," ironicky poznamenala. 

"Co si jako o tomto spojení myslí, jestli se k sobě naše dva světy v dlouhodobé perspektivě hodí a jestli máme v téhle konstelaci na nějakou lásku vůbec právo," konstatovala.

Vondráčková na závěr dodala, že ji především zajímá, jak se nové písně líbí fanouškům. "No a já si zas popluju svobodně s muzikou i láskou v zádech. Stejně to ani jinak neumím. Už mě znáte," dodala. 

Témata: Lucie Vondráčková