Eva Holubová končí se sledováním Survivoru: Jsem ráda, že přítel dcery vypadl!

Eva Holubová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2022 15:50

Možná byste to do ní neřekli, ale k divákům televizní show Survivor patřila také Eva Holubová. Známá herečka k tomu měla své důvody, ale už o ně přišla kvůli tomu, jak se soutěž vyvinula.

Eva Holubová měla osobní zájem na sledování reality show. Soutěžil v ní totiž partner její dcery Matěj Paprčiak. Jeho konec tedy musela náležitě okomentovat na sociální síti. 

"Dobře, vypadnul. Ale vždyť tam skoro nebyl," poznamenala a zmínila nejrůznější příkoří, která ho po cestě potkala, mezi nimi údajnou nákazu covidem-19. 

Herečka dala jasně najevo, že jí vlastně nevadí, že už nebude muset pořad sledovat. "Směju se, jsem ráda, že už se na to nebudu muset dívat, hlavně poleť domů," konstatovala a fanoušky vyzvala, aby jí občas napsali, jak si v Survivoru vede její kolegyně Iva Pazderková. 

Na závěr ještě jednou zhodnotila výkony přítele své dcery. "Možná si někdo řekne 'nic moc'. Ale pro mne je důležitý, že jsi nikoho nepodrážel a nepomlouval. A jsem ráda, žes vypadnul ze soutěže, kde se intrikám a pomluvám říká strategie," dodala Holubová. 

Témata: Eva Holubová Survivor