Lela Ceterová řekla, jak to mají s Vémolou! Stala se prý obětí manipulace!

Karlos Vémola a Lela Ceterová. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2022 10:00

Dva týdny žili jejich fanoušci v nejistotě, protože nevěděli, zdali bude jejich vztah pokračovat. Lela Ceterová nyní konečně prozradila, jak to aktuálně s Karlosem Vémolou mají.

Ceterová sice poznamenala, že by nejraději dál mlčela, přesto se rozhodla deníku Blesk vyjádření poskytnout. "Neměli jsme s Karlosem dobré období už dlouhou dobu, protože pokud nemůže trénovat a zápasit, není v klidu a v pořádku. Je nervózní, neklidný a rozhodí ho přímo cokoliv," řekla na úvod.

K tomu se přidaly i její vlastní potíže, kdy po porodu musela znovu do nemocnice na akutní operaci. Následně na ni dolehla tíha situace. "Rozhodla jsem se, že s dětmi odejdu kvůli nám, ne kvůli někomu jinému," vysvětlila. 

Dvojnásobná maminka následně popřela, že by udržovala poměr s někým jiným. "Ne, nemám a ani jsem neměla žádného milence, a to ani českého, ani slovenského, jak jsem se o sobě dočetla," konstatovala.

Velký díl viny posléze Ceterová svalila na zápasníkova sponzora a kamaráda, který jí pomáhal a zároveň si stěžoval na poměry u sebe doma. Do toho měl pomlouvat Vémolu a zmiňovat se o jeho stinných stránkách.

"Přiznávám se, výborně mě zmanipuloval, lhal mi, jeho ženě, Karlosovi a sebral mi telefon, protože se bál, že pravda vyjde najevo. Tohle byl důvod, proč jsem dlouho mlčela," uvedla. 

Na závěr ještě zopakovala, že spolu nic neměli, a přidala vyznání lásky svému partnerovi. "Všechno jsme si doma s Karlosem vysvětlili a budeme dále fungovat jako rodina. Za toto bych se chtěla Karlosovi omluvit. Promiň, miluji tě," vzkázala. 

Témata: Lela Ceterová Karlos Vémola