Částky, o kterých si může smrtelník nechat jen zdát! Jaké platy berou porotci SuperStar?

Porota SuperStar 2013: Ewa Farna, Ondřej Soukup a Pavol Habera

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. května 2018 17:11

Od prvního ročníku pěvecké soutěže SuperStar už uplynula spousta vody a dodnes můžeme na obrazovkách pozorovat amatérské zpěváky a zpěvačky, kteří se snaží prosadit ve víru šoubyznysu. Jaké částky se za tím vším ale skrývají?

K SuperStar neodmyslitelně nejen Hvězdná pěchota a nadějní zpěváci, ale i porota. Ta má být jak přísná, tak spravedlivá, a jak se nyní ukázalo, tak také pěkně mastná.

Redakce serveru extra.cz zveřejnila platy porotců SuperStar z let 2009, 2011 a 2013. A částky jsou to opravdu šokující. V prvním zmíněném ročníku si Paľo Habera údajně přišel na 2 miliony korun Ondřej Hejma na 1,6 milionu, Dara Rolins si vydělala ještě o 200 tisíc víc a naopak Marta Jandová dostala "pouze" 1,2 milionu korun.

O poznání zajímavější rozdíl v platech porotců je v roce 2011. Paľo Habera tehdy údajně inkasoval 4 miliony korun, zatímco Gábina Osvaldová 1,1 milionu a Rytmus s Helenou Zeťovou si vydělali každý 800 000 korun.

O dva roky později si Habera pohoršil na 1,8 milionu korun, Ondřej Soukup údajně obdržel 1,5 milionu korun a Ewa Farna 1,2 milionu korun. Spekuluje se také o platu moderátora Leoše Mareše. Ten si má údajně přijít na 4 miliony korun.

Témata: Superstar Leoš Mareš Pavol Habera