Anička Slováčková varuje: Pozor na tento nešvar sociálních sítí!

Anna Slováčková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. ledna 2022 11:20

Anička Slováčková je hodně aktivní na sociálních sítích, proto si uvědomuje, že spousta věcí je tam hodně vzdálená realitě. Nebojí se na to přitom upozornit.

Anička Slováčková chtěla poukázat na nešvar sociálních sítí. Nejprve zmínila filtry, které upravují vzhled lidí často tak, že už je hodně vzdálený realitě. Proti nim se ale až tak zásadně nevymezila.

"Co já ale odsuzuji, to jsou trendy, které se nazývají např. 'this is how your face would look, if it was perfect' (tak by vypadal váš obličej, kdyby byl dokonalý - pozn. red.) apod. To mě osobně přijde už moc," konstatovala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

"Proč si zbytečně nalévat do hlavy, že nevypadáme perfektně? Proč si tím ubližovat? Věřím, že někoho to může ranit natolik, že ztratí veškeré své zdravé sebevědomí a dostane se do horších problémů, než by si dokázal představit," vysvětlila dcera slavného páru svůj postoj.

Reakce prý musela přijít poté, co u mnoha mladých holek viděla tyto trendy a následné komentáře. "A bylo mi z toho fakt smutno," podotkla Slováčková.

"Prosím, berte všechny tyhle 'trendy' s obří nadsázkou a spíš s humorem. Co je trendy dnes, nebude trendy zítra a v závěru nejvíc trendy budete vždycky sami sebou. Krásní jste (ač už to zní sebevíc jako klišé) stejně hlavně díky tomu, jací jste uvnitř," dodala herečka a zpěvačka.

Témata: Anna Slováčková