Andrea Pomeje se zastala exúčastníka Survivoru: Tohle je zapotřebí brát vážně!

Survivor 4

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

19. ledna 2022 14:55

18. ledna byl odvysílán první díl světoznámé reality show Survivor Česko a Slovensko, ve kterém zpěvák Vojta Drahokoupil (26) odstoupil. Vojtův pobyt na ostrově byl ukončen z důvodu jeho psychického stavu a reakce fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. Ani tentokrát si svou satirickou koláž na jeho adresu neodpustil český grafik, fotograf a hudebník Tomáš Břínek (40).

Hned v prvním odvysílaném díle reality show Survivor Česko a Slovensko odstoupil zpěvák Vojta Drahokoupil (26). Vlna kritiky na sebe nenechala dlouho čekat. Ze stran fanoušků se tak dočkal nehezkých hejtů. "Proč si tam vůbec lezl? Zaprší a borec táhne domů," zaznívá na jeho Instagramu.

Již dříve Vojta hovořil o depresích a úzkostech a jeho odchod z kmene Mao nebyl určitě jednoduchý. Obrovskou podporu mu vyjádřili ostatní soutěžící, kteří jeho odchod nesli těžce. "Je to strašně blbá nemoc a vůbec netušíte, kdy vás to přepadne," řekla soutěžící týmu Mao Iva Pazderková (41).

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený TMBK (@tmbkofficial)

Satirickou koláž si na Vojtovu adresu neodpustil Tomáš Břínek, známý pod zkratkou TMBK. Na jeho koláži je Vojta zobrazený s citací: "Nikdo mi neřekl, že tady může pršet a že tady nejsou restaurace." Na to však ostře zareagovala známá DJka Andrea Pomeje (33): "Tohle je jeden z důvodů, proč ještě pořád psychické nemoci nejsou brány vážně a proč se lidé bojí o nich mluvit a nechají to dojít do stadia, ze kterého je pro ně dost často jediná cesta sebevražda." Pokračovala tím, že panické ataky jsou nevyzpytatelné, dodala, že Vojta jede domů s touhle zkouškou, a doufá, že se začne o této nemoci, která ovlivňuje každý den, více mluvit.

Témata: Vojta Drahokoupil Survivor celebrity Tomáš Břínek (TMBK) Andrea Pomeje