Veronika Žilková dostala konečně svou vysněnou roli!

Žilková, Veronika 8

Autor: Lelková, stars24.cz

15. května 2018 10:06

Pohádková show Tři oříšky pro Popelku pomalu zveřejňuje své obsazení. Tehdejšího prince Pavla Trávníčka (67), který si tentokrát zahraje krále, v jeho roli zastoupí mladší kolega Martin Kraus (35). A macecha hlavní hrdinky už také našla svou představitelku, tentokrát to bude Veronika Žilková (56)!

Role se prý s radostí chopila. „Nabídka mě moc potěšila. Letos mi bude 57 let, a to je ideální věk na macechu, která chce vdávat dcery. Sama mám jednu dceru vdanou, a ještě mě pár svateb mých dětí, doufám, čeká. Macecha je můj životní sen. Jednu jsem už hrála v pohádce České televize ‚O dvanácti měsíčkách‘,“ prozradila herečka deníku Blesk.

Role macechy se Veronice mnohem více zamlouvá než role čarodějnice.„Ty jsou jenom zlé, ale macecha je jako konvalinka. Sladká, milá a jedovatá. Skvělá herecká příležitost,“ svěřuje se s nadšením Veronika Žilková.

„V reálném životě jsem pětinásobnou matkou a pětinásobnou macechou. Mrzí mě to, ale při výchově je třeba být někdy přísná a zlá, ale pro dobro dětí. Macecha chce taky dobro, ale jen pro vlastní děti. Její špatnou vlastností je nespravedlnost a necitelnost,“ vysvětluje Veronika z vlastních zkušeností, která má za sebou výchovu čtyř vlastních dětí a dalších dvou adoptovaných.

Témata: Veronika Žilková Pavel Trávníček Martin Kraus pohádka Tři oříšky pro popelku