Konvičková šokuje! Lehká erotika už jí nestačí, tak zveřejnila fotku, kde je nahá úplně!

Markéta Konvičková 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. května 2018 0:37

Finalistka soutěže Česko Slovenská SuperStar Markéta Konvičková si se svými fanoušky ráda hraje. Nejen, že je napíná ohledně data vydání svého nového klipu k písni TY, navíc jim na sociální sítě servíruje poměrně pikantní fotky. Tou poslední ale všem pořádně zamotala hlavu.

Vydání nového videoklipu k písni TY je na spadnutí. Nadšení fanoušci jej očekávají každý den a sama Konvičková je napíná jak se jen dá. Jak sama tvrdí, stovky lidí si dokonce tipnuly, kdy by mohl klip vyjít, a podle všeho se zdá, že se konečně dočkáme už příští týden.

Sama zpěvačka k tomu na instagramu uvedla, že hned tři fanoušci, kteří se s datem trefili, dokonce obdrží podepsané album. "Dostala jsem od vás přes 200 komentářů, kdy si myslíte, že klip vydám... Ještě si to datum chvilku nechám pro sebe. V pondělí vyhlásím první 3 z vás, kteří se trefili a zašlu vám podepsané album," napsala Konvičková.

Ostatně na sociální síti si nadcházející videoklip promuje už několik dní a nechybí u toho ani fotky, které zavánějí lehkým nádechem erotiky. Poslední fotografií, kterou zveřejnila v neděli večer, ale fanouškům zamotala hlavu.

Je na ní totiž zcela nahá! A aby toho nebylo málo, připsala k němu navíc pouze suchý popisek. Slovem "Naposledy..." se tak zřejmě snaží naznačit, že jde o poslední fotografii před samotným vydáním klipu, mezi fanoušky ale panuje zmatení.

"Naposledy Coo??" ptá se jedna fanynka. "Naposledy se jmenuje ta písnička?" zeptal se další. Jiný fanoušek pro změnu upozornil, že nic není naposledy. My se ale můžeme pouze domnívat, co přesně tím zpěvačka myslela, a očekávat, že videoklip TY spatří světlo světa již v nadcházejících dnech.

Témata: Markéta Konvičková