Dominika Gottová: Návrat do Česka! Co ho konečně umožnilo?

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2022 10:42

Dominika Gottová po smrti otce sice zkoušela žít v Česku, ale nakonec se opět odstěhovala do Finska. Nyní se ale opět chystá domů. Proč a co návrat konečně umožnilo?

S cestováním je to od jara 2020 všelijak, kvůli koronaviru platí v různých zemích různá pravidla. I proto nejstarší dcera legendárního zpěváka několik měsíců odkládala cestu do Česka. Nyní už by ji nic nemělo překazit.

"Tak jsem konečně plně naočkovaná, takže můžu letět za mámou a kamarády," řekla Gottová deníku Aha! a dodala, že se už nemůže dočkat. 

Shodou okolností tato informace přišla v týdnu, kdy má v sobotu ČT 1 odvysílat celovečerní dokumentární film Karel. Právě v souvislosti s jeho říjnovou premiérou tehdy Dominika odhalila své plány.

Tenkrát se totiž bránila spekulacím, že se na akci objeví. "I kdybych byla na premiéru pozvána, nepřišla bych, jelikož jsem byla při natáčení filmu podvedena a bez mého vědomí jsem byla snímána během mého posledního setkání s otcem v létě roku 2019," uvedla v říjnu pro stars24.cz.

Už tou dobou tvrdila, že se brzy chystá do Česka. "Přiletím v polovině října a památku svého tatínka samozřejmě u hrobu na Malvazinkách uctím," napsala nám. Jenže do rodné vlasti se chystá až nyní... 

Témata: Dominika Gottová