Předvedl ohromný výkon, teď Mikolas Josef šokoval fanoušky! Opouští Česko!

Mikolas Josef

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. května 2018 12:13 | Aktualizováno: 13. května 2018 17:55

Český zpěvák Mikolas Josef předvedl v sobotu neuvěřitelný výkon. Stal se historicky nejúspěšnějším českým zpěvákem na mezinárodní pěvecké soutěži Eurovision Song Contest a skončil na báječném šestém místě. Teď se rozhodl, že se odstěhuje.

Mikolas na nejsledovanější nesportovní události na světě vystoupil s písní Lie To Me, k níž se váže smutný příběh. Zpěvák už dříve prozradil, že vznikla v době, kdy se rozešel s přítelkyní. Byl jsem z toho velmi špatný a právě skrze tuto píseň se z toho dostal.

Teď s ní ale zaujal celou Evropu. V diváckém hlasování byl totiž čtvrtý, což mu vyneslo po součtu s hlasy porotců neuvěřitelné šesté místo. Tak vysoko se dosud žádný Čech neumístil.

"Pocity jsou nepopsatelné. V momentě, kdy ten řev skončí, přichází obrovská únava, ale je neuvěřitelné, co jsme dokázali. Jsem hrdý na svůj tým v Americe, na tým České televize, a na všechny, co mi pomohli. Udělali jsme obrovský zásek do historie," řekl Blesku Mikolas.

Za ohromnou radostí ale následuje zklamání pro české fanoušky. Zpěvák se totiž rozhodl, že opustí Česko. "Následovat bude moje kariéra. Snad vystoupíme v pondělí večer pro fanoušky na Václavském náměstí, ale pak bude následovat cesta do Los Angeles, kam se asi budu stěhovat a žít. Děkuji Eurovizi za tu možnost," dodal.

Témata: Mikolas Josef Eurovision Song Contest 2018 Eurovize