Gottova dcera udržuje blízký vztah s tátovou exmilenkou! Chtěla dokonce, aby se vzali!

Karel Gott 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. května 2018 10:51

Nejstarší dcera  Karla Gotta (78) Dominika (41) se z Finska na skok podívala zpět rdo rodné země. Jenže místo, aby přespala u svého otce, se sešla s jeho milenkou Alicí Kovácsovou (52).

Dominika s Alicí vždy dobře vycházela, a dokonce si přála, aby jejího tátu dostala do chomoutu! „Domču jsem zase strašně ráda znovu viděla. Daly jsme si naši oblíbenou japonskou kuchyni na Petrském náměstí a z pouhé večeře se najednou stala noc, kdy jsme si dokonale poklábosily,“ řekla pro deník Aha! o společné schůzce Alice.

Alice je už dnes dávno vdaná, jejím manželem je zpěvák Ondřej Havelka (63), s nímž má dvě děti. Před lety ale patřilo její srdce právě Gottovi. Alice a Karel se seznámili v roce 1983 a i po rozchodu zůstali přáteli. Jenže v poslední době se tihle dva stýkat přestali.

Dominika ale na rozdíl od svého otce na Alici nezanevřela. V minulosti dokonce prohlásila, že by byla šťastná, kdyby si Karel Gott Alici vzal. „Známe se od mých patnácti let a beru ji jako druhou mámu, prostě nejlepší kamarádku,“ vysvětlovala tehdy. To se ale nestalo. Místo toho se Gott oženil až v roce 2008 se svou dlouholetou partnerkou Ivanou.

Zpěvákova nejstarší dcera toužila po tom, aby se mohla se svým tatínkem projít po rozkvetlé Praze. Jenže to Gottovi jeho současný zdravotní stav nedovolil. S Dominikou se tak mohl setkat jen na chvíli ve své vile na pražské Bertramce. Dominika u svého otce dokonce ani nepřespala a ubytování si musela hledat jinde.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová