Oldřich Kaiser a Martin Dejdar skončili kvůli Slunce, seno na policii!

Martin Dejdar 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. prosince 2021 18:25

Část závěrečného dílu Slunce, seno, erotika se natáčela v Itálii. Neobešla se ale bez problémů!

"Před odjezdem z Čech nám dala Valerie Kaplanová, představitelka babičky v posteli, dvacet kanadských dolarů, které snad od roku 1950 skladovala v trezoru v bance s tím, abychom si tam něco za ně koupili. Tak jsme je šli po příjezdu s Oldou Kaiserem vyměnit. Bankéř ze směnárny tu bankovku vzal, projel ji tím svým přístrojem, najednou se ozval alarm, za pět minut dorazili policajti a odvedli nás na služebnu," řekl herec Martin Dejdar serveru iprima.cz.

Nakonec se ukázalo, že peníze jsou falešné. "Naštěstí nás pak pustili, protože se jednalo jenom o malou sumu. Paní Valerii jsme pak koupili láhev, ale nikdy jsme jí o tom, že ty peníze, které si ta léta pyšně střežila, byly falešné, neřekli," dodal.

Problémy byly i na hranicích. "Když jsme se blížili k hranicím, byly asi dvě hodiny v noci a mě najednou napadlo – jedeme tam přece pracovat, máme na to vůbec povolení? Samozřejmě žádné nebylo. Tak jsme trnuli hrůzou, co s námi celníci provedou," popisuje Dejdar.

Herci proto museli vymyslet plán, jak zabavit celní správu, aby mohli bez problémů projet. "Jirka Lábus vyskočil z busu, začal zpívat italské árie a Jarka Kretschmerová k tomu tančila. Celníci zpočátku nechápavě zírali, ale pak se začali bouřlivě smát a plácat po kolenou. Mezitím autobus pomalu v tichosti projížděl hranice. Když byl za závorou, Jirka s Jarkou do něj naskočili, zamávali jsme jim a odjížděli rychle pryč," prozradil Dejdar.

Témata: seno Slunce Oldřich Kaiser Martin Dejdar