Felix Slováček a jeho neutěšené vztahy: Kde strávil letošní Vánoce?

Felix Slováček 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. prosince 2021 21:10

Felix Slováček není v lehké situaci. Ačkoliv se s Dádou Patrasovou nerozvedl, utekl od ní k Lucii Gelemové, s tou se ale před půl rokem rozešli. A jak se zdá, hledá si cestu zpět ke své manželce.

Právě s ní totiž Slováček strávil letošní Vánoce. Ačkoliv s Gelemovou udržoval nadále přátelský vztah, podle dostupných informací se nedokázal přenést přes její novou známost. 

Vystěhoval jí proto z bytu a na svátky se uchýlil právě k Dádě. Svátky tak strávili jako rodina, spolu s dcerou Aničkou. "Sešli jsme se tam všichni. Já, manžel a syn Felix s rodinou. Kvůli vnoučatům to byla spíš odpolední večeře, ale báječná. Anička dělala samozřejmě klasiku, řízky, salát, polévka byla ale s kaštany a senzační," řekla Blesku.

Prozradila také, že od Slováčka dostala sadu luxusní kosmetiky a chválila, že její manžel dbá o její vzhled. Ona mu s dcerou naopak koupila holicí strojek.

A podle všeho ne jen tak ledajaký. Za dárek obě dohromady prý utratily 14 tisíc korun. "Felix nám za to s dcerou ale stojí," dodala Patrasová. Jak se zdá, vztahy se mezi dříve znesvářenými partnery začínají narovnávat.

Témata: Felix Slováček Dagmar Patrasová