Hana Mašlíková: Vánoční zpráva, která prý některé lidi šokuje a naštve!

Hana Mašlíková synovi zařídila hezké Vánoce. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2021 14:34

Už si toho mnozí lidé všimli, že Hana Mašlíková a její manžel se k sobě zase mají. Oficiálně to ovšem přiznali až ve vánočním týdnu. A modelka je přesvědčená, že reakce nebudou jen pozitivní.

Možná si ještě vzpomenete, že loni o Vánocích označila Hana Mašlíková sebe a manžela Andrého za pouhé rodiče a v podstatě potvrdila rozchod. Po dvanácti měsících je ale všechno jinak.

Modelka zveřejnila fotku s manželem a synem u vánočního stromku a poznamenala, že naštěstí ani jeden z nich neměl sílu požádat o rozvod. "Protože jinak bychom museli vystrojit v létě druhou svatbu. Takže jsme vlastně dost ušetřili," uvedla.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Hana Mašlíková (@hanamaslikova)

"Někteří to tušili, někdo bude v šoku, a některé to asi dost naštve, ale po roce jsme se s Andrém dali znovu dohromady. Opět tvoříme rodinu," konstatovala.

"Myslím si, že nás ten rok odloučení hodně naučil, že o naše manželství budeme mnohem víc pečovat, že ani v problémech a každodenních starostech a radostech nezapomeneme, co pro sebe znamenáme a co vše už jsme spolu zvládli. Děkuju ti André, že jsi nepřestal bojovat za rodinu," dodala Mašlíková.

Témata: Hana Reinders Mašlíková