Ondřej a Taťána Gregor Brzobohatí řeší ROZVOD! Kdo ho inicioval?

Ondřej Gregor Brzobohatý s manželkou Táňou. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2021 8:55 | Aktualizováno: 23. prosince 2021 11:46

Konec spekulací! Ondřej Gregor Brzobohatý a jeho manželka Taťána se rozhodli jít s pravdou den a prozradili, jak to s nimi tedy je. Zvěsti, které kolovaly, se dle všeho zakládaly na pravdě.

Na sociálních sítích obou partnerů se objevilo jejich společné prohlášení, ve kterém reagují na zprávy v médiích. "Naše cesty se rozešly. Prožili jsme krásná léta, za která jsme vděčni jeden druhému," potvrdili rozpad manželství. 

Brzobohatý a jeho manželka neuvedli konkrétní důvody rozchodu. "Chtěli bychom ale zdůraznit, že se naše problémy netýkají vzájemné nevraživosti nebo neochoty či neschopnosti založit rodinu," stojí v textu.

Závěrem si popřáli všechno dobré do budoucna. "Oba doufáme, že v dalším životě najdeme své štěstí," konstatovali. Hudebník ho přitom podle některých spekulací již našel, údajně má novou známost.

Nasvědčuje tomu i věta, kterou k prohlášení připojila pouze někdejší Miss World. Naznačuje v něm, že iniciátorem rozchodu byl její muž. "Ondřej mě požádal, aby mohl jít svou cestou životem už beze mě a já to respektuji," napsala.

Témata: Ondřej Brzobohatý Taťána Kuchařová