Miroslav Etzler je z nemocnice doma: Dojemný vzkaz fanouškům!

Miroslav Etzler je v nemocnici už sedmnáctým dnem.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. prosince 2021 10:40

Miroslav Etzler to v posledních týdnech opravdu neměl jednoduché. Místo příprav na Vánoce bojoval o život, protože u něj nákaza covidem-19 měla poměrně závažný průběh. Nyní je ale zřejmé, že je z nejhoršího venku.

Vánoční zázrak. I tak lze vnímat fakt, že se Miroslav Etzler jen pár dní před Štědrým dnem vrátil domů. Velký podíl na zotavení se podle něj mají i fanoušci.

"Nikdy bych nevěřil, že je možné na sociální síti být tolik podporován. Dostávat tolik neuvěřitelně pozitivních a motivačních zpráv. I díky nim jsem doma," konstatoval nejprve v psaném textu.

Populární herec prozradil, jak je na tom aktuálně zdravotně. "Nejsem sice zdravý, plíce budou bojovat ještě dlouho, ale bez kyslíku to snad už zvládnu," svěřil se a ještě natočil krátké video. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený mireketzler (@mireketzler)

"Dneska je 22. prosince, mám narozeniny a včera odpoledne jsem dostal dárek od nemocnice, že mě pustila a už jsme tady se Samíkem spolu," říká na zveřejněných záběrech. 

I ve videu se pak Etzler obrací na své příznivce. "Jenom vám chci všem z celého srdce poděkovat za všechno, jak jste mě ty čtyři týdny drželi nad vodou, kolik krásných zpráv jste mi napsali," nechává se slyšet.

Témata: Miroslav Etzler