Taťána Gregor Brzobohatá: Překvapivá slova o další svatbě!

Ondřej Gregor Brzobohatý s manželkou Taťánou. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. prosince 2021 11:11 | Aktualizováno: 22. prosince 2021 21:52

Českým šoubyznysem otřásají v posledních dnech před Vánoci zvěsti o rozpadu jednoho z nejsympatičtějších párů. Taťána Gregor Brzobohatá dokonce už mluví o další svatbě.

Zničehonic v pondělí prosákly informace o údajně již nefunkčním vztahu Ondřeje Gregora Brzobohatého s manželkou Taťánou. Zpráva se velice rychle rozšířila i na Slovensko, kde se v Trnavě někdejší Miss World narodila.

Spekulacím se konkrétně věnuje třeba server pluska.sk, který poukazuje na náznaky, že něco není v pořádku. A nejde jen o fakt, že oba partneři přestali na sociálních sítích zveřejňovat společné fotografie.

Hned dvě zajímavé věci se udály v listopadu. Modelce tehdy třeba skládal lichotky odborník na etiketu Ladislav Špaček, který poznamenal, že "Táňa je v bílé nádherná". Zároveň si posteskl, že nebyl přítomen její svatbě s hudebníkem. "Tu další stihneš," odvětila mu.

Gregor Brzobohatý i jeho žena se rovněž ten samý měsíc objevili na předávání obnovených cen Český slavík, doprovodem si ale navzájem nebyli. 

Syn slavného herce už má jeden rozvod za sebou. Mezi lety 2008 až 2013 byl ženatý s produkční Johanou Indrákovou. Kuchařovou pojal za manželku koncem června 2016.

Témata: Taťána Kuchařová Ondřej Brzobohatý