Daniel Landa se ozval: Nejsem antivaxer! Bude se bránit?

Daniel Landa na demonstraci proti opatřením. (10.1.2021) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. prosince 2021 9:29

Daniel Landa se rozhodl všem fanouškům důrazně vysvětlit, jaký je doopravdy jeho postoj k očkování proti covidu-19. Zároveň se vyjádřil k tomu, jak hodlá postupovat ve věci, kdy z něj někteří uživatelé sociálních sítí udělali tvář kampaně za očkování.

Daniel Landa ve středu na facebooku uvedl, že napsal do redakcí, které vyzval, aby jej nedávali do souvislosti s pojmem antivaxer. "Je to minimálně velmi zavádějící," tvrdí s tím, že jeho názor na tuto problematiku je dlouhodobě známý.

Očkování proti covidu-19 musí být dle zpěváka svobodnou volbou každého člověka, který si zjistí všechny informace a poté sám učiní rozhodnutí.

"Nejsem anitivaxer ani vaxer. Volám po svobodě a velmi mi vadí nátlak, vydírání a lživá reklama. Očkování je ale každého soukromá věc," konstatoval.

Landa se také vyjádřil k vlně příspěvků na sociálních sítích s jeho podobiznou. "Memy ani satira mi nevadí, vadí mi ale, když nějaký profil tvrdí, že je to pravda, protože se mnou právě mluvil. To už je lež a pomluva," prohlásil.

Bránit se prý zatím nehodlá, protože jde často o falešné profily. Pokud by se však v budoucnu mělo jednat o někoho konkrétního, tak už se Landa ozve. 

Témata: Daniel Landa