Miroslav Etzler nechtěl očkování ani sanitku? PRAVDA o jeho převozu do nemocnice!

Miroslave Etzler ve videu nabádá k očkování. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. prosince 2021 10:40

Miroslav Etzler si závěr roku představoval bezpochyby jinak, tráví ho však v nemocnici. Skolil jej totiž koronavirus. Herec se dnes rozhodl prozradit, jak to bylo s jeho převozem do nemocnice.

Dnes jsou to přesně dva týdny, co se Miroslav Etzler po předchozí odmlce na sociálních sítích náhle ozval z českolipské nemocnice. "Dostal jsem silnou covidovou ataku spojenou s oboustranným zápalem plic. Jsem na kyslíku a další vývoj spíš tuším, než vím," napsal tehdy na instagramu.

Nyní se rozhodl prozradit, co jeho hospitalizaci předcházelo. Přesvědčit jej o nutnosti vyhledání odborné lékařské pomoci musela partnerka, on sám se na to úplně netvářil.

"Když mi Helča volala sanitku, řekl jsem nevolej, to bude dobrý. Kdoví jak by to dopadlo," přiznal populární herec v dnešním příspěvku, který věnoval právě jí a malému synovi. "Tohle jsou dva největší motivy," konstatoval.

Etzler v tomto týdnu promluvil o malých pokrocích, které dělá. S pomocí sestřičky se dokázal oholit, ačkoliv mu to zabralo téměř hodinu. S chodítkem pak urazil první kousek cesty bez kyslíku. 

Těžký průběh se u herce vyskytl, protože se nenechal očkovat proti covidu-19. Alespoň on sám je o tom přesvědčen a apeluje na lidi, aby nedělali stejnou chybu.

Témata: Miroslav Etzler