David Koller na koncertě vyjel na fotografa a sebral mu telefon! Teď mu poslal vzkaz!

David Koller

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. května 2018 12:59 | Aktualizováno: 10. května 2018 15:19

Zpěvák David Koller na benefičním festivalu v Českých Budějovicích drsně vyjel na fotografa, který si ho fotil. Rozzlobený hudebník mu vytrhl z ruky mobil. Teď se za to pořádně kaje!

Koller na pódiu zpíval hit skupiny Lucie Chci zas v tobě spát, když se k pódiu přiblížil muž s mobilem v ruce, který si začal zpěváka fotit. Hudebník mu násilím vytrhl telefon z ruky, až sám na pódiu zavrávolal. Pak ale pokračoval ve vystoupení, jako by se nic nestalo. Muž se s ním ještě pokoušel mluvit, ale marně.

Incident natočili další diváci a video zveřejnili na internetu. A následně se na sociálních sítích objevil i komentář Davida Kollera. „Rád bych reagoval na sobotní incident, jehož videozáznam koluje po internetu. Upřímně se omlouvám fotografovi za ostrou reakci a divákům za narušení příjemné atmosféry. V našich smluvních podmínkách je vysloven zákaz filmování, fotografování a nahrávání během koncertu a tento pán mě fotil tak dlouho a zblízka, že jsem to nakonec nedal.“ připustil hudebník.

S fotografem by si ale vše ještě rád vyříkal osobě. „Prosím ho tímto ať se mi ozve a vyřešíme to. Mrzí mě, když nastávají takové situace. Přeji všem včetně sebe hodně síly na zvládání podobných nepříjemností a klidně prožitý týden,“ dodal zpěvák.

Ukázalo se také, že muž s mobilem nebyl jen nějaký fanoušek. Šlo o fotografa, který byl akreditován a měl tedy povolení fotit. „Děkujeme za reakci ohledně našeho fotografa. Už byl informován o tom, aby se Vám ozval. I nás celá věc mrzí, kor když člověk pracuje dobrovolně – bez nároku na honorář ve svém volnu – s nejlepším úmyslem informovat lidi, kteří na koncertě nebyli, nebo jim naopak vzpomínky oživit,“ zareagoval na Kollerova slova kulturní server pro jižní Čechy Kulturne.com

Server také upřesnil, jak to bylo s focením na koncertě. „Pro ty, kteří nemají dostatek informací, náš fotograf byl na akci legitimně akreditován a měl povolení k focení. O tom, že fotit nesmí, nevěděl. Snad se vše vyřeší, přejeme klidný pobyt v Mikulově a pevné nervy,“ dodal server, pro který fotograf pracuje.

Témata: David Koller fotografové české budějovice