Kraus zatajil vážnou věc! Je dvojnásobným otcem!

Martin Kraus (herec) 2

Autor: Lelková, stars24.cz

10. května 2018 15:51

Český Belmondo, jak se mu přezdívá, Martin Kraus (35) si ostře hlídá své soukromí. Nedávno ale prozradil, že se mu před třemi týdny narodilo již druhé dítě! Herec, který už není tak často k zahlédnutí na televizních obrazovkách, si užívá se svou partnerkou Klárou (26) rodinnou pohodu.

 „Máme Filípka a Andulu,“ prozradil Super.cz, v současnosti žije se svou rodinou za Prahou. Na počest narození dětí, si nechal jejich křestní jména a data narození vyrýt na přívěsky, které nosí na krku. Z vymetače večírků se tak stal dvojnásobný spořádaný otec.

Martina Krause můžeme znát z televizních obrazovek jako zachránce princezny z pohádky Kouzla králů nebo ze seriálu Ulice. Od sezóny 2011/2012 je členem činohry Divadla na Vinohradech. „Vrátil jsem se zpátky k divadlu, což je hrozně fajn a mám poměrně hodně představení. Stihl jsem ale natočit film s Filipem Renčem, takže jste mě mohli vidět v kině v komedii Zoufalé ženy dělají zoufalé věci," vysvětluje Martin.

„Vyhovuje mi to i v tom, že jsem s těma dětma dopoledne a odpoledne jsem pak na cestách," prozradil v rozhovoru a mimoděk potvrdil, že doma už má dvě děti.

Témata: Martin Kraus seriál Ulice novorozenec