To je neuvěřitelné! Je nemocný! Mádl, Geislerová a další rozpoutali kvůli politice peklo!

Jaroslav Foldyna /ČSSD/

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. května 2018 19:00

Místopředseda ČSSD a poslanec ČSSD Jaroslav Foldyna si za chování na akci ruského nacionalistického motorkářského klubu Noční vlci vysloužil kritiku také od herců a dalších českých osobností. Pustili se do něj například herci Jiří Mádl a Jiří Maryško nebo sportovec Vavřinec Hradílek.

K Nočním vlkům se vyjádřil například herec Jiří Maryško. „Zas prej přijeli drsný "Noční vlci" na mašinách svejch americkejch nepřátel, aby položili kytky na hroby svejch dědů, co kdysi přijeli na nepoměrně silnějších strojích a taky jsme si jejich návštěvy nepoměrně víc vážili. Na svoje oblíbený záporňáky z TV se přijeli podívat i ostatní kluci, co by chtěli rusky pracovat a americky žít,“ vysmál se motorkářům a jejich příznivcům herec.

Velmi kritická slova pak dštil na účet místopředsedy ČSSD Jaroslava Foldyny. „Taky Jarda Foldyna, od nás z Děčína, se tam byl podívat, říkali lidi. Prej seřval Uhlíře. Naštěstí ne Jardu - to by ten první Jarda skončil ve Svěráku, nebo s Šípem v mozku. Aktivistu Uhlíře. Ten je zvyklej,“ glosoval Maryško.

„Jarda Foldyna je dobrej kluk, potkali jsme se na motorkářský charitativní akci. A jestli potopí ČSSD, tak je úplnej frajer. Mohl by pak vstoupit ještě do ANO, to bych mu nezapomněl do smrti,“ dodal ke kauze herec.

Foldynovi a Nočním vlkům se vysmál i herec Jiří Mádl. „Hele a kdo jsou ty pánové na těch amerických motorkách? ¨Ha ha,“ uvedl ke článku o tom, jak se místopředseda ČSSD pošťuchoval s některými aktivisty.

Předseda ČSSD Jan Hamáček už uvedl, že chce od místopředsedy a poslance Foldyny omluvu za chování na akci ruského nacionalistického motorkářského klubu Noční vlci. To ale Foldyna ve videu na serveru YouTube důrazně odmítl. Toto video na svém facebookovém profilu sdílela třeba herečka Aňa Geislerová. Ta ho sice nekomentovala, její sestra byla sdílnější. „To je nemocný pán,“ nešetří kritikou herečka Ester Geislerová.

Pár let zpátky by tato anomálie ještě třaskala v prostoru, teď už se zdá být jednou z mnoha, ale přes to je neuvěřitelné co za člověka spoluvede ČSSD. Jaroslav Foldyna (ČSSD) - Za co bych se měl omlouvat? Za to, že jsem vla... https://t.co/S3grwhfgVY prostřednictvím @YouTube

— Vavrinec Hradilek (@VHradilek) 9. května 2018

A k umělcům se připojil i český vodní slalomář a olympijský medailista Vavřinec Hradílek. „Pár let zpátky by tato anomálie ještě třaskala v prostoru, teď už se zdá být jednou z mnoha, ale přes to je neuvěřitelné co za člověka spoluvede ČSSD,“ podivuje se nad současným děním Hradílek.

Témata: Jaroslav Foldyna konvoj "Nočních vlků" Jiří Maryško Ester Geislerová Jiří (herec režisér) Mádl Vavřinec Hradilek (kajakář) Aňa Geislerová