Veronika Žilková šokuje: PRAVDA o těhotenství s režisérem Menzelem (†82)

Veronika Žilková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. prosince 2021 14:15 | Aktualizováno: 6. prosince 2021 22:01

Veronika Žilková má celkem šest dětí, čtyři vlastní a dvě adoptované. Až nyní se rozhodla prozradit, že jich mohlo být ještě více. Důležitou roli v celém příběhu sehrál zesnulý režisér Jiří Menzel.

O Veronice Žilkové vyšla v posledních dnech i s jejím autorským přispěním kniha Dělte dvěma, jejímž prostřednictvím se rozhodla prozradit některá tajemství. A některá z nich jsou opravdu pikantnější.

Jak upozornil server iDnes.cz, herečka promluvila o svém vztahu s režisérem Jiřím Menzelem. Navázali jej v 80. letech, když jí byl tenkrát nevěrný tehdejší manžel. Jiskra prý přeskočila na karlovarském filmovém festivalu.

Žilková dokonce se slavným filmařem otěhotněla, ale z několika důvodů se rozhodla, že si dítě nechá vzít. Mimo jiné kvůli tomu, že věděla o Menzelově záletnictví, zároveň se podle svých slov obávala o pracovní příležitosti.

Potrat pak označila za rozvod s Bohem. "Od té doby jsem už nikdy neměla ten klidný pocit, že se o mě Bůh stará a že jsem hodná holka. Stala jsem se vyvrhelem v hodnotách, které jsem si sama určila," konstatuje Žilková v knize.

Témata: Veronika Žilková Jiří Menzel