Miroslav Etzler si splnil sen. A byl to nejhorší zážitek v životě!

Miroslav Etzler skončil s covidem na kyslíku. 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. prosince 2021 12:02

Herec Miroslav Etzler v nemocnici zápasí s covidem. Svým fanouškům v rámci možností sem tam zprostředkuje, jak hrozivé pandemické onemocnění je. Nyní přidal i nepříliš šťastnou historku ze sprchy.

Herec je v nemocnici na kyslíku a nedaří se mu moc dobře. Přesto neztrácí smysl pro humor. Na Instagramu se například pochlubil, že si splnil sen, když byl se třemi sestřičkami ve sprše.

"Dnes se to povedlo. Sprcha bez kyslíku. Nic horšího jsem snad nezažil. Na pokoj mě dovezly ani nevím jak," otočil o 180 stupňů a popsal svůj nejhorší zážitek.

Následně pochválil sestřičky v nemocnici v České Lípě a nazval je anděly. "Andílky. Nevím jak jim děkovat. A taky tady jsou vojáci. Jsou skvělí slušní a přátelští. Vím, že jsem tady kvůli své blbosti. A Vy takhle slušně," nasypal si popel na hlavu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený mireketzler (@mireketzler)

To ostatně učinil v minulosti už několikrát, kdy přiznal, že se nenechal očkovat. "Děkuji Vám, děkuji za lásku pokoru, slušnost a vysokou profesionalitu. Vím, jak moc to musí být náročné. Děkuji. A moc se omlouvám, pořád nemám sílu odpovídat," dodal herec.

Navzdory jeho těžkému stavu se stále najde několik lidí, kteří se podlehli dezinformacím a domnívají se, že covid ve skutečnosti není tak vážný a Etzler nemoc jen hraje. Nemocnice však opět začínají hledat dobrovolníky, neboť jsou pod těžkým náporem pacientů, a tak si každý odmítač může sám zkusit, jak těžká práce leží na bedrech zdravotníků a jaký je skutečný stav nakažených.

Témata: Miroslav Etzler