StarDance mění plány: Sobota slibuje větší drama, než se čekalo!

StarDance XI.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. prosince 2021 11:11

Ve StarDance už se zdaleka nedějí věci jenom během přímých přenosů, dění je třeba sledovat i během týdne. V uplynulých dnech došlo k neplánovanému vyřazení jednoho ze soutěžících. Přesto i sobotní přenos slibuje dramatickou podívanou.

StarDance jde pomalu, ale jistě do finále. O postupujících ovšem nerozhodují jen výkony, ale také testy na covid-19. Všudypřítomný virus vyřadil ze soutěže už druhého účastníka.

Po herečce Simoně Babčákové to v tomto týdnu odnesl zpěvák Mirai Navrátil, kterého již v zítřejším přímém přenosu televizní diváci neuvidí. Předpokládalo se tedy, že se podruhé v řadě nebude vyřazovat. Jenže všechno se zdá být jinak.

Podle informací, které deník Aha! získal přímo od České televize, je vyřazování nadále v plánu. Jeden ze čtyř zbývajících párů by tak měl soutěž opustit.

Finále se podle původních propozic mají účastnit tři páry, stejně jako v předchozím ročníku. Buď se tedy nebude vyřazovat za týden, nebo do závěrečného večera proniknou jen dvě dvojice.

Zítra budou každopádně o přízeň diváků nadále usilovat Jan Cina a Adriana Mašková, Tereza Černochová a Dominika Vodička, Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík a Tomáš Verner a Kristýna Coufalová.

Témata: StarDance