Denisa Pfauserová zaskočila fanoušky: Rozchod jen pár měsíců po svatbě!

Denisa Pfauserová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. prosince 2021 16:18

Některá manželství dlouho netrvají, což je i případ i Denisy Pfauserová. Sympatická herečka se ve středu rozhodla fanouškům říct, že ve vztahu se svým mužem už nepokračuje.

Pfauserová přiznala, že se jít dlouho nechtělo jít s pravdou ven. Tak trochu si i posteskla, že je veřejně činnou osobou. "Nicméně Vaše množící se dotazy na pana Medvídka se už nedají snést a i já musím zaplatit daň za veřejný život a přestat před tím zavírat oči," podotkla na úvod.

"Honzík byl součástí mého Instagramu a Vás bavila videa, kde mi dělal snídaně, blbli jsme a smáli se spolu. I já to měla ráda. Moc. A vždycky to byla pravda. Nicméně jsme měli život i mimo Instagram… A ten jsme se před časem rozhodli žít každý zvlášť," přiznala. 

"Nebudu tu svému muži vyznávat, co mi v životě dal, co pro mě znamená a jak ho mám stále ráda. Tohle je jen mezi námi dvěmi a řeknu to pouze jemu," konstatovala.

Fanoušky pak poprosila, aby ji ušetřili dotazů ohledně detailů konce vztahu, ačkoliv jde podle jejího názoru o pikantní zprávu. "Je totiž spolu s tím i velmi bolestivá a citlivá," dodala Pfauserová.

Témata: Denisa Pfauserová