StarDance 2021 pokračovala benefičním večerem! Nikdo nevypadl!

StarDance XI.

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

27. listopadu 2021 20:42 | Aktualizováno: 27. listopadu 2021 22:00

Probíhající jedenáctá řada StarDance v sobotu pokračovala dalším tanečním večerem, který byl tentokrát benefiční. Pro soutěžící to znamenalo úlevu, nevyřazovalo se. Ani o tomto víkendu se show neobešla bez absencí. Na dobrou věc se vybralo přes 20 milionů korun.

Již v týdnu byla Českou televizí avizována neúčast Lenky Nory Návorkové ze zdravotních důvodů. Zpěvák a hudebník Mirai Navrátil tak trénoval na toto kolo s Terezou Pruckovou, původně partnerkou herce Zdeňka Godly. Podruhé v řadě také v porotě neusedl Zdeněk Chlopčík.

SMS zprávy tentokrát nesloužily k určení postupujících, ale k charitativním účelům ve prospěch Centra Paraple, které pomáhá lidem s poškozením míchy.

Na parket v rámci speciálního kola jako první vstoupili zpěvačka Tereza Černochová a Dominik Vodička se svým nastudováním rumby. Porota tento pár už tradičně chválila, což se projevilo i na hodnocení. Čtyři osmičky, tedy celkem 32 bodů.

Jako druzí v řadě se s quickstepem předvedli farářka Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík. Tatiana Drexler i Václav Kuneš byli poměrně kritičtí, zároveň byl ale vyzdvižen bojovný duch dvojice. Na známkách se to však odrazilo - 25 bodů.

Druhou rumbu večera zatančili muzikant Mirai Navrátil s náhradní partnerkou Terezou Pruckovou. Smyslný tanec v jejich podání měl podle Jana Tománka nedostatky. Výsledkem tak bylo 28 bodů.

Tango natrénovali pro benefiční díl soutěže herec Jan Cina a jeho partnerka Adriana Mašková. Porotcům se číslo líbilo, mluvilo se dokonce o uměleckém díle. Padly dvě desítky, pár si nakonec odnesl 38 bodů.

O poslední párový tanec večera, další rumbu na tóny slavné písně Hotel California, se postarali krasobruslař Tomáš Verner a Kristýna Coufalová. Tománek v tomto případě chválil, stejně tak jediná porotkyně Drexler. 39 bodů znamenalo nejlepší výkon večera. 

Na závěr benefice pro dobrou věc spojilo pět tanečních párů síly s klienty Centra Paraple, pro které se nakonec vybralo přes 21,5 milionu korun, ve společné choreografii od Marka Zelinky.

Témata: StarDance Česká televize