Co přinese dnešní StarDance? SMS tentokrát o postupujících nerozhodnou!

StarDance XI.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz, ČTK

27. listopadu 2021 18:00

Tanečníci z televizní show StarDance dnes večer zatančí pro Centrum Paraple, které pomáhá lidem s poškozením míchy. Charitativní díl v taneční soutěži se uskuteční popáté a diváci mohou během jejího vysílání, které začne ve 20:00 na programu České televize, podpořit centrum zasláním dárcovské sms zprávy.

ČT slibuje hvězdný benefiční večer plný tance, hudby i nelehkých životních osudů. Pět tanečních párů, složených z osobností českého showbyznysu a profesionálních tanečníků, věnuje svůj tanec pěti patronům z řad klientů Centra Paraple. V úvodu se představí profesionální handicapovaný tanečník na vozíku spolu s tanečnicí a chybět nebude společné vystoupení tanečních párů spolu s handicapovanými tanečníky v choreografii Marka Zelinky, uvedla ČT k programu svého dnešního tanečního večera.

Benefiční tančírna je součástí 11. ročníku taneční soutěže StarDance...když hvězdy tančí. O přízeň diváků se v ní letos uchází například zpěvačka Tereza Černochová, farářka Martina Viktorie Kopecká, muzikant Mirai Navrátil nebo krasobruslař Tomáš Verner.

Taneční klání celebrit, provázených profesionálními tanečníky, se vůbec poprvé objevilo v roce 2004 v Británii, kde ho uvedla BBC. Česká televize odvysílala premiérový díl soutěže o dva roky později a charitativní večer pro Centrum Paraple zařadila do programu taneční show v roce 2015.

Centrum Paraple je obecně prospěšná společnost založená hercem Zdeňkem Svěrákem a občanským sdružením Svaz paraplegiků. Od roku 1994 pomáhá lidem na vozíku po poškození míchy a jejich rodinám zvládnout těžkou životní situaci.

Témata: StarDance