Xindl X i Pokáč mají smůlu, a nejsou sami! Komu nová opatření překazila plány?

Pokáč 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

26. listopadu 2021 21:27

Na základě zpřísňujících se protiepidemických opatření se do konce letošního roku nebudou v O2 areně ani přidružené O2 universum v Praze konat žádné velké kulturní akce. Nevystoupí tak například písničkář Pokáč ani kapela Kryštof

Vláda v demisi pro brzdění epidemie covidu-19 dnes rozhodla, že na kulturní představení, sportovní utkání a vzdělávací akce bude od pátečních 18:00 smět maximálně sedících 1000 osob.

Čerstvý držitel stříbrného slavíka, písničkář Pokáč, zase přesouvá svůj životní koncert, který se měl konat 20. ledna 2022 v pražské O2 areně.

"Moje velké přání z oblasti sci-fi a nemyslitelný cíl se bohužel o něco odsouvá. Všichni si zapište do diářů nový termín koncertu, a to 24. září 2022, kdy už, jak všichni doufáme, bude situace příznivá pro konání hromadných akcí a společně zažijeme neopakovatelný večer," uvedl Pokáč.

Chystané dva koncerty odsouvá také kapela Kryštof, které měla v O2 areně zahrát 8. a 19. prosince. 

Již dříve zrušili své koncerty v pražské hale i další umělci. Plánovaný koncert písničkáře Xindla X v O2 universu 25. listopadu se přesunul na nový termín 5. května 2022. "Člověk míní, pandemie mění. Tuto větu jsem myslím použil i před necelým rokem, když jsem koncert přesouval poprvé. Velmi nás to mrzí, ale věřím, že nás fanoušci pochopí a podpoří," konstatoval Xindl X.

Témata: Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2) Pokáč Xindl X