Karel Janeček zasadil Slavíkovi smrtelnou ránu? Marta Jandová má jasno!

Karel Janeček

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. listopadu 2021 15:56

Přesně před týdnem se uskutečnilo předávání Slavíků, ke kterému se potřebovala vyjádřit řada lidí z hudební branže. Mezi nimi také Marta Jandová, kterou vyburcoval kolega Tomáš Klus.

Dcera legendárního frontmana Olympicu přiznala, že se původně těšila na znovuzrození ankety. "Myslela jsem si, že to pan Janeček myslí dobře. S hudbou," konstatovala na instagramu.

"Netušila jsem ale, že si Slavíka koupil, aby se v živém přenosu sám zpropagoval," pokračovala Jandová, které se nelíbil miliardářův proslov o rozdělené zemi. "Musím říct, že nás tím proslovem rozdělil ještě víc," podotkla.

Slavík prý od Janečka dostal smrtelnou ránu. "Všechny nás zneužil. Nás hudebníky před pódiem i vás diváky před televizní obrazovkou. Teď nemluvím o tom, co bylo součástí proslovu. Mluvím o tom, že se tam postavil jako Spasitel. Jako megaloman a blázen. A jako kandidát na prezidenta, kterým by chtěl být. A to vše pod kabátkem hudebních cen," napsala zpěvačka.

Jandovou netěší, že u toho byla. "Šli jsme tam s manželem, abychom se pobavili. Abychom pozdravili kamarády a užili si hezký večer. Ne proto, abychom se stali součástí jeho kampaně," dodala. 

Témata: Marta Jandová Karel Janeček Český slavík