Karel Janeček? Háma už jeho jméno ani nechce vyslovit!

Aleš Háma

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. listopadu 2021 11:21 | Aktualizováno: 22. listopadu 2021 22:05

Spoustu reakcí vyvolal páteční projev miliardáře Karla Janečka na předávání cen Český slavík. Slovo mu během přenosu předávali moderátoři. Jeden z nich, konkrétně Aleš Háma, se k celé záležitosti vyjádřil na sociální síti.

Hámovi i jeho kolegovi Ondřeji Sokolovi mnozí lidé vyčítali, že se Janečka nepokusili zastavit či alespoň mírnit. Nejspíš i proto se první jmenovaný rozhodl ke kauze vyjádřit.

"Chtěl bych jen říct, že ani jako průvodce tak důležitým večerem nemám absolutně žádný vliv na to, co kdo na jevišti během přenosu řekne, a ne vždy s vyřčeným souhlasím," poznamenal na instagramu.

Moderátor, který nedávno zaskakoval třeba i ve StarDance, podotkl, že v tomto případě nemá na mysli rappera Řezníka. Mířil tedy na miliardáře, který se postaral o znovuzrození ankety.

"Píšu to proto, že jsem si u projevu toho, jehož jméno se nesmí vyslovit, představoval, jak se na to tváří třeba sestřička po dvanáctihodinový službě na covidovým oddělení. Prostě si myslím, že jsou pořady, které mají sloužit hudbě a oslavovat ji... nic víc, nic míň," konstatoval Háma.

Témata: Aleš Háma Karel Janeček