A už jde zase na policii! Erbová musí prý vysvětlit nepochopitelnou věc!

Vlaďka Erbová

Autor: Švandová, stars24.cz

7. května 2018 13:43

Spor exmanželů Vlaďky Erbové a Tomáše Řepky je očividně nekonečný příběh. Zatímco fotbalista se svou současnou partnerkou Kateřinou Kristelovou nesou obvinění z falešně vytvořených erotických inzerátů jménem právě jeho bývalé ženy. Policie se teď musí zaměřit na tvrdší ořech. Fotbalistovi údajně chybějící zuby!

Tomáš Řepka už nejspíš neví kudy kam!  Na svou bývalou manželku Vlaďku Erbovou podal trestní oznámení! To podal z důvodu, že měla šířit nelichotivé informace o jeho chrupu. To sama modelka potvrdila webu Expres.  „Můj bývalý manžel mě opět žene na policii podat vysvětlení, protože údajně šířím informace o tom, že nemá zuby.  Je mi líto, že musím ztrácet čas dokazováním, že tuto pravdivou informaci nikde nešířím, zatímco jeho přítelkyně na svém veřejném profilu veřejně uráží kdekoho značně vulgárními výrazy,“ prozradila Erbová Expresu.

„Za sebe jen podotýkám, že mě exmanželovy zuby nezajímají, ani ty existující, ani ty chybějící, a je jen škoda, že podání trestního oznámení není nijak zpoplatněno, neboť můj exmanžel využívá Policii ČR pro své šikanózní útoky na mou osobu,“ napsala Vlaďka v sms zprávě.

Tomáš Řepka Expresu vzkázal, že se Vlaďka o jeho zuby nemusí starat a trestní oznámení na ní podal hlavně z důvodu úniku informací z probíhajícího vyšetřování kolem falešných inzerátů, které měla vynášet novinářům právě jeho exmanželka. „Zuby mám všechny a jsou v pořádku. Paní Erbová Bahenská by si měla dávat pozor na to, co vypouští z pusy. Třeba to, že je dokonalá matka. Ve skutečnosti k ní má daleko. Detaily brzy vyjdou najevo,“ napsal webu Řepka.

Do Erbové se s radostí pustila i fotbalistovo partnerka Kristelová. „Pokud by někoho zajímalo, proč jsme se do toho teď tak opřeli, tak možná proto, že nás přestalo bavit být obviňováni z toho, že jsme těmi nejhoršími na světě. Ne všechno, co vám předloží nějaký obecný blb a kterákoliv zhrzená prostitutka, je pravda,“ napsala Kristelová, která sice nikoho nejmenovala, ale dá se z jejích slov vyvodit, koho tím myslela.

Tak snad má pro svá slova celá trojice pádné argumenty a spor co nejdříve skončí. Tohle přeci nikam nevede.

Témata: Vlaďka Erbová Tomáš Řepka