Pavel Novotný šokuje: Tátovi jsme o smrti Mladého neřekli!

Pavel Novotný 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. května 2018 11:04 | Aktualizováno: 7. května 2018 11:34

Pavla Novotného zpráva o smrti známého baviče a někdejšího spolupracovníka country kapely Fešáci Josefa Mladého hluboce zasáhla. Zavládl u nás veliký smutek, přiznává bulvární novinář.

Syn populárního televizního baviče a moderátora Petra Novotného Pavel má na Mladého řadu hezkých vzpomínek. „Byla s ním neskutečná prdel s to za všech okolností. A strašně chytrej chlap to byl. Největší dojem na mě ale udělal, když jsem v pubertě zjistil, že si za bolševika postavil na zahradě vírník,“ přiznal bulvární novinář.

Netají se tím, že ho smrt Mladého opravdu sebrala. „Ta zubatá mě fakt sere s tím, jak si poslední dobou bere jednoho Fešáka za druhým. Vždyť je to chvíle, co nás opustil Fanda Pátek, odchod Honzy Turka jsme doteď neakceptovali a akceptovat stále odmítáme,“ říká zdrcený Novotný.

Fešáci o smrti Mladého informovali v pondělí na facebooku, Novotný se ale vše dozvěděl už v neděli. „Když nám to včera na chalupu volali, zavládl u nás veliký smutek, stejný dnes zavládne v celé té obrovské fešácké rodině, protože jsme prostě Pepu měli všichni moc rádi,“ říká. „Nesmutní jen můj táta. My se totiž rozhodli, že mu to neřekneme,“ přiznal Pavel Novotný. „Musíme s odstupem, nějak opatrně, on ty fešácký odchody opravdu blbě nese, je to jeho druhá rodina."

„Ach jo… Tak odpočívej v pokoji barde!“ vzkázal Mladému bulvárník.

Témata: Pavel Novotný Petr Novotný Josef Mladý